Вход для пользователей
      




Облако тэгов

стихи  cnb[b  стих  cnb[  stihi  стихи поэтов  cnb[b gj'njd  сайт поэтов  cfqn gj'njd  сайт молодых поэтов  стихи молодых поэтов  поэты современники  поэты  gj'ns  поэт  poet  поэты современности  сайт стихов  сайт поэзии  cfqn cnb[jd  сайты стихов  cfqns cnb[jd  ты поэт сайт  ns gj'n  ты поэт  ns gj'n  тыпоэт  nsgj'n  ты - поэт  ns - gj'n  я поэт  z gj'n  япоэт  zgj'n  я - поэт  z - gj'n  опубликовать стихи  jge,kbrjdfnm cnb[b  разместить стихи  стихи онлайн  стихи онлайн бесплатно  учимся писать стихи  стихать  новые стихи  неизвестные стихи  yjdst cnb[b  стихи про  cnb[b ghj  стихи про друзей  красивые стихи  стихи на день рождения  стихи с рождением  стихи с днем рождения  стихи ко дню рождения  стихи ко дню учителя  стихи учителю  поздравления в стихах . . .



Отзывы к стихам

Автор отзывов: Чубиков Александр



Всего отзывов написано: 6483

 

Список отзывов:   

Дата: 2014-12-13 05:09:06

Отзыв к стихотворению:  СЮРПРИИИИИИЗ!!!!=))))))))))

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК

Я подарую Йому подарунок
На новий рік і різдво !!
Подарунок цей дуже супер
Схожий очима на Нього!
Нехай він стоїть на Його шафі
І дивиться у світ весь Лупо-очей
Я заощаджу ще трохи
І подарую їх хоч камаз!
:-)

Дата: 2014-12-13 05:06:14

Отзыв к стихотворению:  ))/ХХ//:%%№"** (из цикла ЕМУ)

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК

Автор: Желтовим (REXTHER) СВЕТИК
Дата публікації: 2014-12-12
Розділ: любовні вірші
)) / ХХ //: %% № "** (з циклу ЙОМУ)

Про як я рада особі зріти
Його вгодованості очи
Він підкорив земну твердь
І Дамам подобається він дуже!
Він на дуель будь-якого б'є
За дам прікрасний і поезія
Він весь в Душі моєї живе
А сам наче з заліза
Не помічає Він мене
Лише сниться з дитинства весь в знаменує
Але нехай не любить Він мене
Я буду вся за ним як тінню!
:-)

Дата: 2014-12-13 05:00:46

Отзыв к стихотворению:  одностишия

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК

Автор: Желтовим (REXTHER) СВЕТИК
Дата публікації: 2014-12-12
Розділ: думи
Одностишья

Хочу дітей але я не татів друг ......

Антоша друг але істина в Серьожі ......

Люблю себе але як то не за гроші .....
:-)

Дата: 2014-12-13 04:58:25

Отзыв к стихотворению:  ПОДАРОК ОТ СВЕТОНЬКИ!

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК

Я подарую Йому подарунок
На новий рік і різдво !!
Подарунок цей дуже супер
Схожий очима на Нього!
Нехай він стоїть на Його шафі
І дивиться у світ весь Лупо-очей
Я заощаджу ще трохи
І подарую їх хоч камаз!

:-)

Дата: 2014-12-13 04:53:19

Отзыв к стихотворению:  Язык не водит в Киев....

Автор стихотворения:      Волков Александр

Автор: Аль Ферніс
Дата публікації: 2014-11-18
Розділ: без розділу
Мова не водить до Києва ....

Ідуть справи лихі, а життя не давали.
Мова не водить до Києва - ні так, ні на паркан.
Де дурна стихія - заручники в підвалі,
За всіх, хто не такі, що не заступиться Собор.

Помилки люблять трусів. І заохочують асів.
Там нічого не видно, в баталіях, пилу.
Чи не спирається про смаки, де люблять підарасів *,
А мені вже прикро - за ..Гога і Далі ..

Прикриють свою жопу, пофарбують свою пику -
В, планету порушив, войовничий окрас.
Я не ходжу до сексшопе і не люблю Сірожу.
Не буду в Магадішо, ні бульба, ні Тарас ..

Кому потрібні такі, кому подати інше?
Копіюється Лірою молитовник пристрастей.
Так, хоч, кого цитуй, ізгоя або Гойя.
Мова, пішли не в Київ?
Ну, ти ж без кісток ..

__
* Це розмовна версія слова і має право на існування.
Якщо словники нав'язують, як говорити, чому вони ці приклади беруть не у живих людей, а як їм взбрендітся? Мова має змінюватися нами, а не нав'язуватися отримують бабки зовсім за іншу, допоміжну, функцію. І зарубайте це на лобі сокирою.

Дата: 2014-12-13 04:46:40

Отзыв к стихотворению:  Экзамен Гороха..

Автор стихотворения:      Волков Александр

Автор: Аль Ферніс
Дата публікації: 2014-11-18
Розділ: без розділу
Іспит Гороха ..

Нюні дотягнув, хоча і не критично. )
Але довелося міняти візерунок на середині ..


**
У кожної надії укус отруйний
І маса завжди краще ваги.
Є види, приходять наймити.
Нами ти, хоч, розум, прищавий гульвіса?

Випадкового стресу не потрібно і прийшлим,
На вушко нашепче, що не флегма, старенька:
- Так вийшло, схоже на Будду і Крішну
Теперішній розшук, а з ним і наружка.

Шатнуло гора, нею Будда розбуджений,
До того ж він жив на маківці, без страху,
Була б черепаха, а тут виявлений,
Крокує вершина до В'єтнамки Аллаха ..

Вибачте мені слово, що бога веління,
Не лінь я, а те, що втоплено в біди.
А діди і так не врятували поколенья,
Дарували лише дурні руни і веди.

А це вони ніколи не хотіли,
Де чорне в тілі проста бравада ..
Так треба. Трошки і будуть хуртовини,
На тілі з опіками від листопаду.

І ти не проси серенади від кішок,
За грошик чужого, цілком, інтересу.
Скотини ж на ложе кидають горошок,
Відомо, у фіналі скотина - принцеса.

А що тут не так і які докази,
Не погано ж повірили в маячня скомороха?
Не хочеш - копійкою задушить великий.

Дурепа біжать на іспит Гороха.

Дата: 2014-12-13 04:43:24

Отзыв к стихотворению:  Центробежное..*

Автор стихотворения:      Аль Фернис

Автор: Аль Ферніс
Дата публікації: 2014-12-12
Розділ: без розділу
Відцентрове .. *

* Стиль логіки від Натолі і у вірний, що мене він не принижує ..

Ну, ладно .. я мовчати не заткну пельку ..
Краще - це неможлива гра, ніж дотримання найпростіших версій.
Останнє залишає шанс можливості нам і видаляє тих, хто сам визначився, що цього не розуміє ..
Тут їм - спасибі, а за фактом дебілізації - немає ..

**
Зливи з водостоками,
Я загавкаю, лапу дам ,.
І жартую Сходу,
Задихаючись із Заходом.

Перлів є і шовку,
А розумом-то зворушені?
Здрастуй, наша вішалка,
Потримай корону ти!

Ми строчили милями,
З шилом і Грааль, тая,
Розспівуючи з Хілямі,
Дам гастролі, Ялта, я!

Філософій краще лам,
Дурням не стрінеться.
Герб послужить опудал,
А планета крутиться.

Непідвладне ніжне,
Сила марить Косовим.

Усюди - відцентрове,
Відриває коси вам ..

Дата: 2014-12-13 04:38:22

Отзыв к стихотворению:  В жёлтом...

Автор стихотворения:      Аль Фернис

Автор: Аль Ферніс
Дата публікації: 2014-12-12
Розділ: без розділу
У жовтому ...

Книга скарг - після тексту ..


**
У жовтому - вулиця,
Для єства на залишок хвилин.

Дерева, як слізнуть,
Закапає листя.
Їй багато що розповідати Тобто нам.

*
Є і в один _ кінець квиток,
Ну, чи ні, а ждётся стільки років.
Але він - розряд, для новин,
Як кажуть, їх мільйон тобто їй ..


*
Осінь скине з себе
Все, що потім назавжди відберуть.

Такий величезний труд,
І мала вина.
Вберуться орбіти в імена ..

*
І новий рік - без кадру змін.
Міняй місця і п'єдестал,

Коли для пільг є рекордсмен,
Піду, скажу їй, що втомився ..



**
Ознаки: різні довжини відповідних по римі рядків, які робляться різними, а повинні витримати одну мелодію. Збивання "графікою" того, що не читається явно в склад. Це смежка ..
Але за сюжет я не ручаюся, як заповнив - так і спробував показати ..
(Я боюся цих стилів і їх примітивної брехні ..)
Хоча, це ж дохід цілої індустрії мелодрам?
А я то чо?

Дата: 2014-12-13 04:32:05

Отзыв к стихотворению:  Не навреди... (!)

Автор стихотворения:      Аль Фернис

Автор: Аль Ферніс
Дата публікації: 2014-12-12
Розділ: без розділу
Не нашкодь ... (!)

Ось.
Архипова Алла -
"А холодно потім адже стане"
Плювати на пунктуацію -
вчіться, застосуванню "адже" у пропозиціях, а не віршика ..
Заманалі!
А у мене до неї тупий, на ваш розумний погляд, монолог ..



**
Чи не перестанемо вірити Таням,
Як кандидати на забій.
А так же, ми не перестанемо
Бути України і собою.

Народжуй і щось говори там,
Все дурість, тільки сам гарний.
Завжди відлякування метеоритом
І правдою підносять брехня.

А примітивне потомство -
Будь ідеї попереду
Біжить, грається в знайомства ..
- Не ображай!

..не нашкодь!
:-)

Дата: 2014-12-13 04:16:55

Отзыв к стихотворению:  Конспект Евангелие от Иоанна. гл. 2

Автор стихотворения:      Тенькофф Алекс

Автор: Тенькофф Алекс
Дата публікації: 2014-12-12
Розділ: релігійні вірші
Конспект Євангеліє від Іоанна. гл. 2

Конспект написаний для простоти первинного прочитання Євангелія.
Для поглибленого розуміння - необхідно звернутися до Першоджерела.

Продовження. Початок див. У Гл.1.

Г Л А В А 2.

а) Весільний бенкет.

Пішли нести любов між усіма:
Ісус з сім'єю, учнями ...
І в Галілею, до міста Кан
Прийшли, як Бог їм покарав.
Любові там дзвін, і пісень ліра,
І стіл з едою серед бенкету ...
Учні і мати з Христом, -
Все там сиділи за столом ...

Раптом ізошло нанівець вино,
Не надто добре воно ...
Судин шість стояло там,
Ісус сказав своїм друзям,
Щоб їх наповнили водою, -
Колодязь був там за стіною ...
Він перетворив її вино,
І було добре воно, -
То було перше з чудес,
До Христа був віри перевагу.
Пішов Ісус в Єрусалим, -
Учні всі разом з Ним ...

б) Очищення Святилища.

І мати, друзі всі були там,
Зайшли всі разом в Божий Храм:
У ньому торгувалися і змінювалися,
Бики ревли, все лаялися, -
Там стадо мекала овець
Бродило ... О, Божий Дім! О, Боже, Отче!
Ісус з мотузок батіг пов'язав,
Овець, биків Він виганяв,
Монети ревно кидав, -
Те Божий Дім Він захищав ...
"Не знаємо ми твоїх витівок!" -
Кричав Ісусу юдей,
Ти покажи Знаменье нам! .. "
"Зруйнуйте самі цей Храм! -
І за три дні Я відновлю:
Батька Я знаю і люблю! "-
Відповів їм Ісус, а Сам
Мав на увазі ні будинок, ні Храм,
Але тіло мертве своє,
Розп'ятим на Хресті Його,
Воскреслим ж у Великодній День, -
У відповіді тому була твердіння.
Що навряд чи зрозумів іудей,
З порочним помислом ідей.

В Єрусалимі паски дні,
Друзі всі разом провели.
Ісус людям не довіряв:
Людей Він знав, і розумів
Не по словах їх, - Він же Бог!
І отже всіх Він більше міг:
І оцінити, і розгледіти, -
Гріховного життя людей побачити.

Продовження див. У Гл.3.

© Copyright: Алекс Тенькофф, 2012
Свідоцтво про публікації №112042005854
:-)

Дата: 2014-12-13 04:07:06

Отзыв к стихотворению:  Опять живём!

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-11-19
Розділ: без розділу
Знову живемо!

Знову живемо в епоху змін,
Скриплять чиновницькі уми,
Під пісню солодкоголосу - сирен
Кують нам гвоздики в труни.

Кому заставу, кому податок,
Кому урок, кому оброк,
Кому пологовий будинок, кому лікарня,
Рублем під дих, нехай не спиться.

Вкотре їх зоряний час -
Під тупіт санкцій, вакцинацій -
З посмішкою доброї на устах
Народу - щастя реформацій.

Ученью - тьма, здоров'ю - рахунок.
Ганьба прикриє України.
Ціна, що дим, що летить в рот,
І смерть на пенсію - малиною.

Як править «Путін», а не «Бог»,
Розкажуть демони реляцій.
У грудях престолів - гул чобіт
І розсип золота овацій.

Патріотизм - червова порука
Уславитися і велетнем, і батьком.
Любити хворого - важке наука.
З Народом - назавжди удвох.

Тепер лише брязкають обладунки,
Грають списи, дзвін січуть мечі.
А якщо потихеньку: Де лікарі?
Проткнути презренного - Мовчи!

Встаємо з колін, щоб грузно ланцюга
Тягнути плечима по Русі.
Наш Крим - на рожевому світанку.
Та не дійти до раю. Край Землі.

Дата: 2014-12-13 04:02:25

Отзыв к стихотворению:  Недоступным.

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-11-22
Розділ: без розділу
Недоступним.

Чи не винесла душа поета
Рідних віршів - безславний вигляд.
Відтепер сіль застиглого сюжета-
Потемки. Ображений і закритий.
Закритий! До чого тепер стогони,
І розрад млявий шум.
Безсилля стомлене бажання,
Раптом вибухнуло, вголос - геніальність - пух.
Він тут, в ристалищах, не зустрів
Ні слова чесного, ні доброго особи.
Він, слабкий, - злобою відповів
На розраду слабке - творця.
Як спритно став він лицемірити,
Паплюжити, пристрастю ображати.
Зірвався пащею в виття істерик:
Ти, життя, хвора. Я зцілитель Воріт.
Не я ль була порочною дівою
В саду Едемському з віршів.
Нишком колола сміливо
І в око, і в брову, і в біль, і в кров.
Тепер лише тяжке похмілля,
Захвати випиті до дна.
Сліпий дитина гріхів,
І чорних фарб - глибина.
Чим написати на теренах пробачень,
Віршем хвора,
Віддам з міді - бронзу. Смугастий геній,
І обійму на паперті - Одна.)

Дата: 2014-12-13 03:57:23

Отзыв к стихотворению:  Продолжение классических "Пророков".

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-11-26
Розділ: без розділу
Продовження класичних "пророків".

Не нарікаючи себе Пророком
Поетом, як Цвєтаєва, не назву
Медовий смак останнього полсрока
Лише тінь полуденна. Смуток

Вивергнути гучність істин
З полновесной убогістю грудей
Хайям, Шекспір, Рембо, Овідій
Я дервіш виразковий на руб'ях шляху

Але не бажаю пити вино безвладної
І королівської влади ні до чого
Чернецтво і невинність - Астарті
А ботіччеллевскій живіт - Йому

Божественним - поет оголосить жадання
Те Муза з Каїном, иль в Суламифи - гун
У сліпому бажанні жертв і натхнень
Атілла складе ієрогліфи з рун

Мені голос сповістить - страждай попроще
Не будуй палаців, самогубців забудь
Ні Чорної западини, Єлабуга, немає «вотще»
Протерли дали в сонячну муть

Тоді навіщо. Навіщо не жити, не плакати
Нехай женуть геть і палять вогнем мову
Хай тільки раз - та єресь і та благість
Хай тільки раз - небесної синькою - бик ... *

* Астарта - богиня любові і влади в грецькій міфології
Атілла - вождь гунів
Дервіш - мусульманський аналог ченця, аскета
Суламіф - кохана царя Соломона
Соломон - син Давида, третій цар Іудеї
Синій бик - стародавній дух землі і гір.

Дата: 2014-12-13 03:49:14

Отзыв к стихотворению:  Я В БЕШЕНСТВЕ.

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-11-27
Розділ: без розділу
Я в сказі.

Я в сказі. Чому така звездноплядность.
Мені, авторша, що розмістила десяток віршів, мило й тихо
закрила доступ і я, трійку років сидить і Голосящий, повинна проковтнути цей бутерброд із семи з маслом - кабачків. Нехай їм подобається.
А мені ні. Так що ж? Сиди на сайті з розумною, зарахованої
у відстій, ганебною пикою?
Вже стількох винищили неувагою ...
А деякі служаки прийшли служити знову, возлізав.
Але є й ті, хто досі -
Вовками в клітці. Шерсть, як дим, гарчать. Але Ви забажали всім - хвости відрубати.
Я зараз, мені здається, Одна, як у Дж. Лондона. Трава мене. А, саме, плагіатом віршів і тем:
про недоступні я написала, а М. М. зробив з цього проблему.
Сніг падав у мене, а отримала пиріжок О. В. Про динозаврів в Лету -Пам'ятайте?
Як дивно - зі своїх трьохсот з гаком віршів я пам'ятаю кожну думку, бікоз народжувалося, а не красти.

Отже, подивимося, що за вірш заслужило Сім зелених. Я хочу розібратися, так як
Мені до такого результату срать і срать:


«Ось випрямилася літо в повний зріст,
верхівкою моховитої зачіпаючи зірки, - «моховитої» - що за ідіотське слово? Хто Вам його схвалить: Пушкін, Лермонтов, Мандельштам, Пастернак, Цвєтаєва, Ахматова?)) Навіть Кручених плюнув би на сей АЛЬТАРА образу. Зайвий мох.
з прокреслень вся тайнопис берести, - уся тайнопис берести - Слово тайнопис - занадто
складне, без «Вся» повинно звучати
а день великий, і все ж, зібраний в жменю, - все ж - невміння конкретне. І далі і далі.
і всі його хвилини полічені, ...
вони течуть між пальців теплим зливою, ...
і часу річка некваплива, ...
і в цих водах ми розчинені »- повний Аллес капут.

Ось випрямилася літо в повний зріст,
З верхівкою одягає зірки,
З Новгорода - грамотка берести,
І день суцвіття - зібраний в жменю.
Хвилини сонця в осінь полічені,
Течуть між пальців квапливо - зливою,
Нам час - по річці. На переправи - сни.
Життя з'їсть Зима. І храм спорудить))))

Скільки мені буде хвилин - годин? Недовго мучилася старенька.

Дата: 2014-12-13 03:35:53

Отзыв к стихотворению:  Наскальный штрих.

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-11-29
Розділ: без розділу
Наскальний штрих.

Наскальний штрих -
Від крику до задушеного подиху -
У розбігу площині Всесвіту,
Долі оскільки в 4-х кутах -
Розкладені і котяться горохом.
Гуртками біль, покараною за життя, -
Стою уклінно.
Три покоління частинок і триєдина
Сутність Бога.
Бозоново - фотонний, гравітаційних -
Ційний світ
Тебе я дізнавалася потроху ...
Ти такий жорстокий, як не жорсткий вбивця,
Що вбиває кулею наповал.
Ти відбираєш по фаланзі - кровопивця.
Від віри в щастя нескінченний в дурість -
Інтеграл.
Мені не сказали теореми досі,
Де чий Грааль - геном і предок -
Те Єва - грішниця, бактерія «Люка».
І я жила, як яблучний бочок, -
По рожевому світлі.
Як динозаврів, топотун альтанок,
Як крапля огрядна під носом у дощу.
Я подорослішала. Втратила віру
У гри віри.
Все дуже ясно - погано. Чи добре?
Любити його, страждаючи від ні - соизмерение.
Гріхи народженням закарбувала в чоло.
Але зможеш ти. З функцій фатуму і волі
Налаштувати вектор математикою долі.
Але ці логарифми - занадто боляче.
В мізки літрові - тавро на вовняний
Любові.

Зацвітають японські сакури, лавровий вишні,
Максвелл, Бор, Резерфорд, Гомонай.
Як на першу хода
Прекрасно все вийшло.
Світобудови ланцюга - тюремний Орфей.
Мироточать ікони. І світло, як вода,
Набирається в Лаврах.
Насосавшісь в сотах, потертий в огріх
Чоловіча
Вибирає любов - хай не сито, що не главно-
Душогубства - крестовое віче.

Дата: 2014-12-13 03:30:39

Отзыв к стихотворению:  оценочка конкурса.

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

:-)

Дата: 2014-12-13 03:25:29

Отзыв к стихотворению:  РусскО-Е.

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-12-09
Розділ: без розділу
Російською-Е.

Ех, Росія, гармонь - черепашка!
Розлилася ти хутром в снігах,
Скільки жита необроблених ріллі
Втопила від щастя в сльозах.
Заведена пісня - від печалі,
Від розмашистої сили - туга.
Уздовж по небу просторі дали,
А до ізбёнке прибита дошка.
Чи то вибухом скелетні скла,
Те ль господар пішов на спочинок.
Зиркнула село, зблякла
Поле жнивну вічною війною.
Сірих стін вурдалакова кіптява,
Тільки образ у кутку золотить.
Забута лампадка. Під шепіт
Вітру в щілини - промені голосить.

Розійтися в сарафані і валянках,
Защеміло щоб, з'їла - допомогти,
Перещёлкать подруг на призьбі,
На заході - заваленої в ніч.
Той господар, хто рубає да оре.
Підкорятися - народжуючи, люблячи.
Дітвору в сорочечках паперових
Мити тижнями, хрестик зберігаючи.
Піч хліба і, заповнивши природу,
Ізмоліть град-приділ красою.
Тільки верби, покручені в воду,
Незмінно сумні - навесні ...
Ех, Росія, хмільна Росія!
Під свічок посидіти з мужичком
І віддатися, хмеліючи безсилля,
Символ віри приробивши потім ...

Із сотні вір понівечені коліна -
Не йди, мій милий, на війну.
А після - поле. Широта без тіні.
А після вижівші живу.

Тільки зиму - на сто кілометрів.
Чи не розчути меж Землі.
Вітер південний приятелює з північним Вітром.
І тріскучий - короткі дні.

Дата: 2014-12-13 03:20:42

Отзыв к стихотворению:  GEIRBYE.

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-12-09
Розділ: без розділу
GEIRBYE.

У січні, в карету - збиратися
Одягаючи білу сорочку, панталони.
Як же можна було - в цей холод - одягатися.
Як же. Боже мій. І не залишитися.

Думати. як доїхати. Про балах без Таші.
Діти - четверо, боргів - чи не написати вірші.
І ще мудрішими стати і старше.
А вірші - зараз - не пишуться. Прости.

На шляху полози - Зимова дорога
Господи! Напевно тяжким встало в груди.
Бачу, ти як ворон скинувся з порога.
Чи не сполохати тебе. і Бога не повернути ...

Дата: 2014-12-13 03:07:30

Отзыв к стихотворению:  Онегинской строфой)

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-12-11
Розділ: без розділу
Онегинской строфою)

Художник, як чоловік, ізласкает пензлем кисті,
І скульптор в грубій ніжності стисне різець.
А де ж від природи, у поета - органоид істин,
Чим пишеться римований по-божому сюжет?

Прозаїки - інша обрана раса. Конфігурація вола.
На твердому стільці щодня, бетоном догоджаючи цеглу.
А поетичний екслібрис - сплески, пташина переклічья -
Як чи не звести мирян, і самому не зрушити з розуму.

Великі поети, все, писали прозу - перо в чорнильниці є Бог.
Ось тільки Лев Толстой. І Достоєвський навіть - сечі перемог.
Але Пастернак, і Бунін, і Цвєтаєва - живіший яскравого змішання.
І переплутаним всіх весей і в яслах - одне нудиться - натхнення.

Так нехай воно не покидає вас, друзі трошки, і вороги без терміну.
Воно, як життя, в останній раз. Піднімемо ж шампанське уроку!

Дата: 2014-12-13 03:02:16

Отзыв к стихотворению:  Сошлись.

Автор стихотворения:      Токарева Ирина

Автор: Токарева Ирина
Дата публікації: 2014-12-12
Розділ: без розділу
Зійшлися.

Зійшлися в ристалищах
Поети і катренни
Опівнічний час - жорстока гра
І знову долі, тасуючи зміни,
Несуть степів суху сіль - вітру.
Безродний околоток - свічки, піхви -
У крові мечі - на шкірі одкровень
Цар - крижаний грудня, ребра згризе
Морозний дим в димляче тленье
Тут без провини - збита плаха
Тут кати ласкаві - залишилася голова
Але найяскравіше смерть - тубільні навахою
На островах, де котиться хвиля
Любовно біль - овально - чорний камінь
Годинники тугі - струмин і пісочний. День.
Рододендрон малини і сумний
Гроно перстень крихкий - фіолетовий олень
Чотири ніжки стільця, стрункі в заметі
Живи. Помолишся про віру і про бога ...

Дата: 2014-12-13 02:48:21

Отзыв к стихотворению:  ИДУ ЗА ПРИТЯЖЕНИЕМ...

Автор стихотворения:      Капелька Елена

Автор: Капелька Олена
Дата публікації: 2014-12-11
Розділ: без розділу
ІРУ ЗА тяжіння ...

Іду за тяжінням ... Навіщо?
Про це я, напевно, не впізнаю ...
Протиріч змішаних тандем
Мені шепоче, що не страшно там, по краю,
На полупальцах, екілібр зберігаючи,
Ділити простір з веющим потоком,
І в ньому, своє смятенье заверне,
Залишитися неокресленість великою мірою натяком
І невагомістю ... Її не можна
Торканням раптом перетворити в реальність ...
Але в ній можливо, примарно ковзаючи,
Знову Притяженья відчувати фатальність.
@}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--

Я от Ваших стихов без ума.
Ритм и рифмы у них совершенны.
В них тепло (даже если зима).
Греют душу творенья Елены!

Дата: 2014-12-11 22:10:18

Отзыв к стихотворению:  Когда не нужен никому ты,

Автор стихотворения:      Чубиков Александр

Автор: Чубик Олександр
Дата публікації: 2014-11-05
Розділ: цивільні вірші
Коли не потрібен нікому ти,

Коли не потрібен нікому ти,
Задумайся причина в чому,
Чи сказав капость чомусь
Іль зробив що-небудь ще.

Чи сказав добру ти слово,
Що б підтримати кого в біді
Або лаючись безглуздо,
Печёшься тільки про себе.

Адже якщо людина хороша,
Йому будь весь час радий.
Йому добром дадуть відповідь теж
За те, що він усім людям брат.

Захочеш коль сказати погане,
Подумай буде що у відповідь,
Чи захоче хто бути з тобою,
Коль радості у спілкуванні немає.

Будь ввічливий завжди з усіма
І забудь на повіки мат,
Пиши вірші, пиши поеми.
Тобі читач буде радий!


Навіяно ................. ti-poet/stih.php?B=290260

Дата: 2014-12-11 22:05:13

Отзыв к стихотворению:  МУЗЫ.....

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК

Дата публікації: 2014-12-05
Розділ: історичні вірші
МУЗИ .....

У нутри моєму шепотів музи
Про найголовніше на Душе!
Я відкриваю всі вам почуття
А ви пріситілісь вже ((
За чим знову мені шлють закляття
Інші діви років по 100
Одна вчителька пенья
Інша медик де особа?
А з ними третя вся у краплі
Якщо на фото по смтореть
І пишуть адже одне і теж
Одною фразою все ж!
Я докоряю цих тіткою
Вони одна і таж так!
І не чого писати мені більше
Я перед богами чиста!
:-) :-) :-)

Дата: 2014-12-11 22:02:05

Отзыв к стихотворению:  МОЯ ПОЭЗА НЕ ГОДУЕТ!

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК

Автор: Желтовим (REXTHER) СВЕТИК
Дата публікації: 2014-12-05
Розділ: психологічні вірші
Моя поезія НЕ ГОДУЕТ!

Моя поезія не годует
У мене ж санкції ввели!
Тепер бінзін дорожче будить
І світ на плює на рублі!
І все ж тут по доожает
В мить око на землі ...
О люди плачу я сльозами
Прошу при слухайтеся до мене!
Я шлю велику телеграму
На ім'я головного у них
Нехай по карає БОГ Обаму
І псакі теж їх двох!
І ви друзі по більше шлте
Їм листів та й телеграм
І ось подивіться обама
З переляку лопне по полам!
:-) :-) :-)

Дата: 2014-12-11 21:54:09

Отзыв к стихотворению:  С ПРАЗДНИКОМ ВСЕХ!

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК

Дата: 2014-11-04 22:35:03

Не знаю я яке сьогодні свято .....
І знати мені це в загальному ні до чого,
Людей я все одно привітаю різних,
Чи не розділивши за званням і розуму.

Їм усім на рівних побажаю щастя,
Хоч слабкий розумом або великий мудрець.
До всіх я виявлю своє участье
І запропоную всім смачний холодець.

Потім подам з картоплею пельмені,
А після солодкий краснодарський чай,
Підніме солодкий чай всім настроенье
І буде наша радість гаряча.

Потім звичайно буде вечір танців,
Я буду королевою на балу,
Для шику запросимо ми іноземців
У почесному ми посадимо їх кутку.

Я побажаю всім хто буде поруч
Удачі і здоров'я, довгих років,
Що б не чули в небі виття снарядів
І що б завжди був мирним білий світ

І наостанок шлю я всім приветик
І на сторіночку всіх до себе кличу,
Що б знали всі хто є Желтова Светик ,
Мій світ віршів, то казка наяву!
:-) :-) :-)

Дата: 2014-12-11 11:22:03

Отзыв к стихотворению:  ДРАМОТИЧЕСКИЙ ДЕНЬ....

Автор стихотворения:      ЖЕЛТОВА (REXTHER) СВЕТИК



Ви згадайте цей анфас
І бездоганно профіль,
І блиск дивовижних очей,
І тонкі дівочі брови.

Ви згадайте все про мене,
Ходу мою і фігуру,
Як спритно я з кожним днем
Крокую в літературу.

У поезію шлях прокладу
Легко я своїми віршами,
Зрозуміло то навіть їжаку
І ви здогадаєтеся самі.

Що нету мені ровни зараз
Ні в правописі, ні в римі,
Я всім покажу вищий клас.
Хто хоче нехай то сприйме.

І якщо хтось хоче рада,
Приходить пускай за порадою.
Всі знають добріші в світі немає,
Чим всім вам відома Світу.

Свої надсилайте вірші,
Я вам підкажу, де помилки
І стануть вони не погані,
І викличуть в людях посмішки.

Читайте побільше мене
І в кожному співайте куплеті,
Щоб кожен в сяйві дня
Вітав Желтову Светик!

Дата: 2014-12-11 11:08:21

Отзыв к стихотворению:  Вы вспомните этот анфас

Автор стихотворения:      Чубиков Александр

Автор: Чубик Олександр
Дата публікації: 2014-11-30
Розділ: цивільні вірші
Ви згадайте цей анфас

Ви згадайте цей анфас
І бездоганно профіль,
І блиск дивовижних очей,
І тонкі дівочі брови.

Ви згадайте все про мене,
Ходу мою і фігуру,
Як спритно я з кожним днем
Крокую в літературу.

У поезію шлях прокладу
Легко я своїми віршами,
Зрозуміло то навіть їжаку
І ви здогадаєтеся самі.

Що нету мені ровни зараз
Ні в правописі, ні в римі,
Я всім покажу вищий клас.
Хто хоче нехай то сприйме.

І якщо хтось хоче рада,
Приходить пускай за порадою.
Всі знають добріші в світі немає,
Чим всім вам відома Світу.

Свої надсилайте вірші,
Я вам підкажу, де помилки
І стануть вони не погані,
І викличуть в людях посмішки.

Читайте побільше мене
І в кожному співайте куплеті,
Щоб кожен в сяйві дня
Вітав Желтову Светик!


Навіяно .............. ti-poet/stih.php?B=294253

Дата: 2014-12-11 11:04:29

Отзыв к стихотворению:  Вы вспомните этот анфас

Автор стихотворения:      Чубиков Александр

Author: Alexander Tchubikov
Publication date: 11.30.2014
Section: civil poems
You will remember the full-face

You will remember the full-face
And impeccably profile
And shine amazing eyes,
And the girl's thin eyebrows.

You remember everything about me,
My gait and figure
How smart I am every day
Step in the literature.

In poetry the way even make
I easily his poems,
It is clear that even a hedgehog
And you can guess for yourself.

That there is no me exactly one now
Neither spelling nor rhyme,
I'll show all top class.
Who wants to let you perceive.

And if anyone wants advice
Let come for advice.
Everyone knows there is no good in the world,
What you are all aware of the Light.

Please send your poems,
I'll show you where the error
And they do not become bad,
And cause in people smiles.

Read more me
And in each sing the verse,
So that everyone in the glare of the day
Welcomed Zheltov Svetsik!


Inspired .............. ti-poet/stih.php?B=294253

Дата: 2014-12-11 10:44:12

Отзыв к стихотворению:  Мой снеговик (Декабрю)

Автор стихотворения:      Михайлова Виктория

Автор: Михайлова Вікторія
Дата публікації: 2014-12-08
Розділ: фантастичні вірші
Мій сніговик (грудень)

Куранта легковажних сніжинок
Качає день рожденья мого,
Вже відкрився новорічний ринок,
І смакує місто торжество.

Поспішає грудня з моря, з карнавалу,
Ставний засмаглий сніговик.
А я собі подарунок вибирала,
А ти даремно бороду обстриг.

І, здається, зовсім не змінився.
Знову одружений? Блондинка, як завжди?
А у мене ... Купила пару джинсів,
З блондинами серйозна біда.

А ти, а я ... Додому не запрошую,
Станеш, збирати потім у відро
Осоружний сніг твоїх випадкових спалень
І викликати машину до метро.

Підемо гуляти в звичні чертоги
Доріжкою в занесений завірюхою парк,
Ти, як завжди, зав'язнеш у дороги
І просидиш, поки не вдарить березня.

Нарядимо іменіновую ялинку,
Нехай у цей день запам'ятається озноб
Свиданья, обморожені щоки,
Живе карнавальна вино.

Прохолода крижаного ребухіто
Зігріє щорічний променад,
І буде березень від уявного бронхіту
Лікувати мене мікстурами сонат.

Я не прощаюся, зустрінемося хуртовиною,
Дорогий в нерозбуджені новь.
Мій сніговик малює день рожденья
Сузір'ям химерних квітів.
@}->-- @}->-- @}->--

Дата: 2014-12-11 10:34:52

Отзыв к стихотворению:  Первый снег

Автор стихотворения:      Волковинская Есения

Автор: Волковинская Єсенія
Дата публікації: 2014-11-22
Розділ: пейзажні вірші
Перший сніг

* *
Перший ласкавий сніг ... осяяний божественним світлом,
Несміливо сиплеться з неба на даху заснули будинків.
Зачарований місто укутався шовковим пледом.
Заіскрився на сонці срібний тонкий покрив.
*
Сліпучий вальс ... граціозних, безтурботних сніжинок
Над землею обернувся дзеркальним сяйвом зірок.
Лебедині зграї мерехтливих розкішшю крижинок
Здійснюють свій перший в безкрайніх просторах політ.
*
Чистий примарний сніг ... плавно тане в розкритих долонях.
У світлотіні міраж - білосніжний візерунок краси.
Як легка і прозора туманна свіжість мелодій
У передчутті щедрою, іскристою з морозцем Зими.
@}->-- @}->-- @}->--

1 ... 58 59 60 61 62 ... 217

Сopyright © 2008-2017 Все права защищены Ti-poet.ru
Права на все материалы, представленные здесь, принадлежат их авторам
Ваши вопросы и предложения можете направлять на admin@ti-poet.ru

Информация для рекламодателей

Пользователи Online: 4
Пополнение баллов
Сообщение Администрации
Письмо Администрации
Карта сайта