Вход для пользователей
      




Облако тэгов

стихи  cnb[b  стих  cnb[  stihi  стихи поэтов  cnb[b gj'njd  сайт поэтов  cfqn gj'njd  сайт молодых поэтов  стихи молодых поэтов  поэты современники  поэты  gj'ns  поэт  poet  поэты современности  сайт стихов  сайт поэзии  cfqn cnb[jd  сайты стихов  cfqns cnb[jd  ты поэт сайт  ns gj'n  ты поэт  ns gj'n  тыпоэт  nsgj'n  ты - поэт  ns - gj'n  я поэт  z gj'n  япоэт  zgj'n  я - поэт  z - gj'n  опубликовать стихи  jge,kbrjdfnm cnb[b  разместить стихи  стихи онлайн  стихи онлайн бесплатно  учимся писать стихи  стихать  новые стихи  неизвестные стихи  yjdst cnb[b  стихи про  cnb[b ghj  стихи про друзей  красивые стихи  стихи на день рождения  стихи с рождением  стихи с днем рождения  стихи ко дню рождения  стихи ко дню учителя  стихи учителю  поздравления в стихах . . .



Отзывы к стихам

Автор стихов: Тенькофф Алекс



Всего отзывов получено: 382


Список отзывов:  

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-11 00:14:31

Отзыв к стихотворению: "ВИРШИ" ( А. Кучеруку)

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-06
Розділ: гумористичні вірші

"Вірші" (А. Кучеруку)


КУЧЕРУК (REXTHER) ОЛЕКСАНДР видав стихо-епіграму, рядочки,
під назвою «світло» адр#ti-poet/stih.php?b=294909
Наводжу повністю:

Не знаю, чим вона полонила,
Але, як у відкрите вікно,
Летить до свічки вся зла сила,
Неначе мухи на г.вно!
------------
Я написав дружній «шаржік» під назвою «Вірші»

Сидів, творив, зовсім пивши,
Раптом, крізь відчинене вікно,
До мене метнулися божі вірші,
Неначе мухи на г.вно!

А тут ще свічка горіла,
Що у покійного в руках,
До неї полетіла зла сила,
У якихось заср.нних віршах.

Тут заметушилися вовкулаки,
Скелети, відьми сатани,
Наср.ть на вас, г.внопісакі,
Адже я давно поет країни!

О5.12.2014.

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-11 00:11:54

Отзыв к стихотворению: В ЭДЕМЕ.

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-06
Розділ: релігійні вірші

В Едемі.


Все прекрасно - Божих рук Творіння!
У тому саду сьогодні б померти ...
Я хотів би з диким наслажденьем
Красу чарівну оспівати!

Але не це для поетів нива -
Сад, Едем описувати у віршах:
Тут гуляють наш Адам і Єва
Средь витоків в чистих струмочках!

Тиша соромливих галявин,
Принадність смаку ягід на кущах,
Аромат запашних стиглих яблук,
Сонця промінь в прозорих хмарах.

А у величі спокою і миру
На траві ліниво тигр лежить;
Скрекіт комах, пташок ліра,
І вухатий рись до річки біжить.

Слон величезний хоботом з водою
Махає, охолоджуючи свою міць,
Лев чудовий з гривою-бородою
Спрямувався в глушину тінистих гаїв.

Щипає травичку тиха овечка,
Світлом бурштину дзюрчить струмок,
Блиском дна відсвічує річка,
На галявині холодок земних ключів.

Стрибають коники, бабки,
Пісня солов'я в кущах звучить,
На траві лежать і дрімають кози,
Дятел лікує дерево - стукає.

Плід безсмертя Адам і Єва їли -
Благість життя Бог не забороняв,
З джерела неспішно воду пили,
А серця любов'ю Бог живив.

Незаймані безневинні забави,
Оголені прекрасні тіла,
Світ їхніх душ, зелені діброви -
За собою їх любов кликала!

Їм, безгрішним, нема чого соромитися -
Наготи благословенний вигляд!
І хвилювань любовним віддаватися,
Коли Бог під покровом лавра спить.

Сад, Едем, безтурботні дозвілля,
Щастя чисте в невинності своєї,
Молоді, милі дружини -
Ох, Адам, чи не довіряти їй!

Заздрість злого диявольського Духа,
Його ненависть до божественних справах -
Так згубило людини черево
І бажання плотське до плодів!


© Copyright: Алекс Тенькофф, 2012
Свідоцтво про публікації №112020107755

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-11 00:08:00

Отзыв к стихотворению: ЛЮБОВНАЯ ОХОТА (Коровичеву С.)

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-07
Розділ: любовні вірші

ЛЮБОВНАЯ ПОЛЮВАННЯ (Коровічеву С.)


Вірш «закоханість» адр#ti-poet/stih.php?b=294856 поета Коровічева Сергія мене просто здивувало новоспеченими російськими словами і оборотами, типу:

«Зсередини відчую лішенство,
І до аркуша паперу пріскребусь ... »

«" Ба-бу-б ", - Передвічної слова !!!»

«Як - Душа вдихнула фероформ ..!»

«Досконалість, екак не крути ..!»

«Я б домігся, Господи прости!» І т. Д.

Просто зразок для наслідування в любовній «полюванні» на «ба-бу-б», коли «серце пече амурова стріла».

Довелося відчути «себе квіткою» і написати гідне за обсягом (упаси Бог за якістю, техніці та ізобретательності- це доля «досконалості») вірш-наслідування з авторськими словами і з почуттям гумору. У лапки взяті авторські слова і звороти-пропозиції.

ЛЮБОВНАЯ ПОЛЮВАННЯ

На полювання баб зібрався швидко:
Взяв презервативи і квіти,
Чорні труси одягнув під ретро,
Щоб не здогадалися і менти!

«Відчуваю себе квіткою» мімози:
З товкачем, як ніби у слона!
Всі бажання на тичинках троянди, -
Вже з пащі бризкає слина!

Я, хлопці, просто «досконалість»:
Міцний стан, волохатий до кистей.
У голові я відчуваю «лішенство» -
Хоч влаштований весь з новин.

На полюванні ясно, - всім охота:
«Ба-бу-б, - Передвічної слова !!!»
Шарюсь я в метро, ​​одна турбота:
Як би не злетіла голова!

Ось Грудаста потужна деваха,
Вагою, «ба-бу-б» (!), Центнера два !!!
Загалом, не звезли: адже я сорочка,
І, зрозуміло, з нею мені хана ..!

Почав поглядом я шукати іншу,
І намацав з «опуклістю форм»!
Нехай трохи, трошки і кульгаву, -
Але згодиться, є і «фероформ» !!!

Пожвавився різко від удачі:
Запахи флюїдів так і пруть!
Очманів з вирішенням задачі, -
Так труси сімейні, блін, труть!

Почалася раздёвка за кущами:
Пошвидше хіть угамувати ..!
«Наскрібши» ногами і руками,
Щоб «почуття» мимо не пролити!

Уранці - не знаходжу я дичини:
Всі біжать галопом від мене!
«Я б домігся» - не вистачає мовлення,
Або став зовсім як розмазня ?!

Сотні разів кадрив і все жахливо:
Напхали у вуха мені і в ніс !!!
Так холостяком залишитися можна -
І кишки крутили на пронос.

Привид самотність заграв,
Старість злиденна, та корочка їжі ...
Фаворит вже не «верховодив»,
Як прожити хоч просто без біди?

Всі мої мрії про досконалість -
П'яний марення хмільного мужика ...
Написати б мені про благородство,
Але про те - не знаю ні фіга !!!

06.12.2014. Алекс Тенькофф

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-11 00:01:00

Отзыв к стихотворению: НА ЗАКАТЕ

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-07
Розділ: філософські вірші

НА ЗАКАТЕ


Складати слова - проста наука:
Коли б не мучила нудьга,
Коли б з небес була муза,
У душі коли не було б вантажу,
Втрат, гріхів, в любові зрад,
І просто - мерзенних змін.

Коли б добра текла річка,
Коли б кисільні береги,
Коли б з верху і до низу
Тебе зберігала честі риза,
Та не страждав би білий світ,
Де Бог залишив добрий слід.

Коли б користь, сестра пороку,
Від твого пішла порога,
Коли б не платити оброку,
Що за заповітом від Пророка,
Та якщо б біс до тебе не ліз -
Талант твій був би до небес!

Але от біда - творити добро
Нам на землі заважає зло! ..
Не вірити можеш, заперечувати,
Гріховним словом обізвати ...
Але жити, не відаючи втрат,
Не зможеш ти вже тепер ...

І серце рветься з грудини,
І тонеш ти серед стремнини,
Але на хвилі своєї кончини -
Ти душу витягнеш з путини:
Побачиш мерзоту наших днів,
І світло здасться темней ...

Навіщо бігти в святі дали,
У душі коль ангели і тварі
Ведуть боротьбу за розум твій,
Ти забуваєш вигляд свій,
Ти в цьому житті не при справах -
Розписаний Богом твій доля ...

Коли-небудь, в далеких снах,
До тебе прийде святий монах:
Розповість він тобі долю,
Що робитимеш ти в труні,
Так буде вічною чи душа -
Тобі розкаже не поспішаючи ...

А на заході перед грозою,
Забутий Богом і долею,
У своєму житлі, перед вікном,
Побачиш у небі, за склом,
Знаменье у фатальний долі:
І це смерть прийде до тебе ...

© Copyright: Алекс Тенькофф, 2012
Свідоцтво про публікації №112052602398

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-10 23:57:10

Отзыв к стихотворению: ВСЕМ СМЕРТНЫМ и Игорю Туманову

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-08
Розділ: гумористичні вірші

Всім смертним та Ігорю Туманову


Дата публікації: 2014-12-08
Стихо Ігоря Туманова адр#ti-poet/stih.php?b=295154

МОИМ ДРУЗЬЯМ, РЕАЛЬНИМ і формально

Я вас люблю і дуже вірю,
як діти вірять в Різдво,
а якщо в чомусь не правий по Звіру,
вибачте наше єство -

гріховне ... не помилятися
і в роздратуванні не судити -
міг лише Христос, Святі Старці
і Пріснодіва! ..

ЖИТИМЕМО !!!
--------

Вірші Ігоря Туманова мене просто зачаровують
і не залишають байдужим ні друзів, ні «ворогів»,
навіть старців і Пророків, включаючи Учнів Христа.

Всім смертним та Ігорю Туманову.

«Я вас люблю» ... і ви любите,
Як мати, як Батьківщину свою !!!
Живіть як на динаміті
Адже я іншого не зрозумію ...

Судити мене - ви не судите,
Не те убого стезя!
Христос, Марія, Нифертити
Всі були теж за мене!

Друзі мої, ви полюбіть
Мене, отверженце долі !!!
Адже я давно звик до еліти,
Хоч на шляху одні «стовпи»!

08.12.2014.

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-10 23:50:41

Отзыв к стихотворению: ПРОХОДИТ ВСЁ.

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-09
Розділ: без розділу

ПРОХОДИТЬ ВСЕ.


З року в рік приходить осінь,
Полин і тьмяна трава ...
Хотілося мені чогось дуже,
Але все пішло - одні слова.

Проходить все: пройде негода,
Настане сніжна зима,
Але не повернеться наше щастя,
І наша світла весна ...

Болить під ложечкою частіше,
Лише тільки згадаю про тебе, -
Забути, напевно, було б простіше,
Але не перечив я долю ...

Тепер вже пізно що виправити -
Все більше байок ні про що ...
Чого наклеп конючіть -
Що не скажу - все не про те ...

Тече вода, ти десь поруч,
Живеш з мріями про мене ...
Лише тільки діалоги поглядом
Тривожать душу при місяці ...

© Copyright: Алекс Тенькофф, 2013
Свідоцтво про публікації №113083106592

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-10 23:47:46

Отзыв к стихотворению: ПАРОДИСТ-САДИСТ (Кучеруку А)

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-09
Розділ: гумористичні вірші

ПАРОДИСТ-садиста (Кучеруку А)


Автор: КУЧЕРУК (REXTHER) ОЛЕКСАНДР
Дата публікації: 2014-12-09 адр#ti-poet/stih.php?b=295253
Розділ: епіграми

"Пародист"

Погани вірш любовний
пародією дебіл;
видать, дихав він рівно
і в житті не любив.
І я не розумію
цілком просту річ;
він, немов клоп, смердить,
вчепившись, ніби кліщ.
-------------
Дуже мені подобаються відчайдушні епіграми автора.

ПАРОДИСТ-садиста (Кучеруку А)

«Поганими» »клоп» поганий
Любовні вірші,
Я був не байдужий, -
Любив її штрихи!

На груди, і на фігуру
Дивився я, як «дебіл»,
Піддався я амуру,
Майже вже полюбив!

Втрутився гад нежданий, -
«Смердючий» пародист!
Поет я всім бажаний,
А він ... - зовсім садист!

09.12.2014.

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-10 23:43:54

Отзыв к стихотворению: Конспект Евангелие от Иоанна гл.1

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-09
Розділ: релігійні вірші

Конспект Євангеліє від Іоанна


Конспект написаний для простоти первинного прочитання Євангелія.
Для поглибленого розуміння - необхідно звернутися до Першоджерела.

Г Л А В А 1.

а) Слово стало Людиною.

Спочатку було Боже Слово.
І Богом це було Слово.
І Божим Словом все дано,
Та Богом усе сотворене.
Через Бога все утворена,
І в Бозі все укладено:
Світло життя нашої і їжа,
Де горе наше і біда,
І світлий день, і темнота,
Коли повно і порожнеча ...
І в Бозі життя укладена,
Та Богом це життя дана,
Але Богом створена людина,
Щоб роки жив, і цілий Століття,
Щоб з Богом був, і не грішив,
Та Бога всує не гнівити.

Був посланий Богом Іоанн,
Щоб на Землі він розповів,
Щоб повідав про Христа,
Поширив ту звістку скрізь,
Що, мовляв, Ісус вже в дорозі,
Месія повинен підійти,
Так Світлом правдивим тоді
Світ буде повнитися завжди,
Щоб людини просвящать,
У миру же Бога прославляти.
Через Мойсея даний Закон -
Вирішив так Бог: і Істин Він!
Через Сина - Божу Благодать
Так Милість, Істину подати ...
І Людиною Слово стало,
Хай буде так,-того немало!

б) Свідоцтво Іоанна Хрестителя.

І був названий Іоанн, -
У річці хрестив він Йордан.
Єрусалим запитав його:
"Так ким він посланий, від кого?"
"Я не Месія!" - Він не брехав,
"Я не пророк!" - Він відповідав.

-Але Глас, волає в порожнечі,
Дати шлях Месії в темряві!
За мною йде Він прямо слідом-
Сандаль з Нього зняти права немає!

-Але Ось Він, жертовний Агнець!
Його адже Бог послав, Отець!
Його не бачив ... І не знав!
Але Бог мене сюди послав,
Щоб хрестити водою Його,
Так розпізнати серед всіх Його!

-там Голуб з неба прилітав,
І Дух Святий над Ним витав,
Але голуб кружляє над Христом,
Та Бог все робить перстом:
Вже Дух Святий світил над Ним,
Свідок Я! Він - Божий Син!

в) Перші учні.

Прийшов на берег Йордан
З учнями Іоанн, -
Там знову Христа він побачив,
Учням всім показав ...
І двоє за Христом пішли,
Філіпа на шляху знайшли,
Натанаїла і Петра, ..
І, після ночі, вже з ранку:
Скарб не великий, і втряслися, -
Все в Галілею зібралися.

20.4.2012. Алекс Тенькофф.

Продовження див. У Гл.2.

© Copyright: Алекс Тенькофф, 2012
Свідоцтво про публікації №112042007560

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-10 23:38:25

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

Автор: Тенькофф Алекс

Дата публікації: 2014-12-09
Розділ: гумористичні вірші

Сиджу я в холодильнику, (М.Марусіну)


Автор: Михайло Марусин
Дата публікації: 2014-12-09
Розділ: без розділу

Ось вірш Михайла повністю.

Сиджу я, значить, в тумбочці

адр#ti-poet/stih.php?b=295302

Сиджу я, значить, в тумбочці,
пухнастий, губи в трубочку,
безневинний і невидимий,
кропать день за днем ​​-
то віршікі, то кляузи,
без відпочинку, без паузи -
сиджу собі, войовником
із зовнішнім гайворонням.
Буває, крикну в дірочку,
і знову, під копирочку,
скаблучу польку-бабочку,
етіть мене туди його мать.
Сиджу я, значить, в тумбочці
три століття без хвилиночки.
Тримаю я, значить, лавочку,
і нікому прикрити.
--------

Дуже подобається поет Михайло Марусин. Читаю і балдію. Маленький йому приветик.


Сиджу я в ХОЛОДИЛЬНИКУ (М.Марусіну) ЕКСПРОМТ)

Сиджу я в холодильнику, -
Не бачу ні хріна!
Шукаю худобі докази,
І міцного ланки!
Кропать вірші знатні!
Когось підколи!
Але все піїти нахабні,
Я, пляха, їх уб'ю!
Тримаю внизу я пісочку,
Мальок: не дати не взяти!
Хотілося кинути паличку,
Та нікого обійняти ...

9.12.2014.

Отзыв добавил(а): Ласкин  Сергей
Дата: 2014-12-10 09:22:31

Отзыв к стихотворению: ПАРОДИСТ-САДИСТ (Кучеруку А)

Почитайте его последний шедевр, на лицо корявое знание великого и могучего

Отзыв добавил(а): Михаил  Марусин
Дата: 2014-12-09 23:06:30

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

Вон оно чё. Оказывается, по сценарию, я должен минимум десять минут ржатьнемочь.

Отзыв добавил(а): Александров  Сергей
Дата: 2014-12-09 22:56:43

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

ну как в чём? а холодильнек, а писочка, а палочка! это же настаящая ржака!

Отзыв добавил(а): Михаил  Марусин
Дата: 2014-12-09 22:49:04

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

А в чём прикол-то? Ну, юмор в чём? Умиляет лишь то, что Вы нашли родственную душу в лице Ботвинова. Но только умиляет - не "горько" же вам кричать.

Отзыв добавил(а): Михаил  Марусин
Дата: 2014-12-09 22:45:50

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

Действительно: подобное с уважением к подобному.

Отзыв добавил(а): Александров  Сергей
Дата: 2014-12-09 22:43:13

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

вот я и говорю, сплошная граммотность

Отзыв добавил(а): Михальцов  Павел
Дата: 2014-12-09 22:07:55

Отзыв к стихотворению: Конспект Евангелие от Иоанна гл.1

*GOOD*

Отзыв добавил(а): Луцко  Евгений
Дата: 2014-12-09 22:02:30

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

Не могу решить как к етому относиться... Наверное просто очередной прорабский косяк.

Отзыв добавил(а): Луцко  Евгений
Дата: 2014-12-09 21:56:37

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

О "граммотности" лучше с весами пообщаться.

Отзыв добавил(а): Александров  Сергей
Дата: 2014-12-09 21:39:24

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

да уж, качеством здесь и не пахнет. не говоря уже о граммотности

Отзыв добавил(а): Ботвинов  Виталий
Дата: 2014-12-09 21:34:19

Отзыв к стихотворению: СИЖУ Я В ХОЛОДИЛЬНИКЕ,(М.Марусину)

Браво - подобное к подобному...) С уважением, Афтор

Отзыв добавил(а): Волков  Владислав
Дата: 2014-12-09 20:30:44

Отзыв к стихотворению: Конспект Евангелие от Иоанна гл.1

"И спотыкнулся мой Державин
Апокалипсис преложить..."

Отзыв добавил(а): Маньковский  Пётр
Дата: 2014-12-09 18:40:04

Отзыв к стихотворению: Конспект Евангелие от Иоанна гл.1

Я воевал за Галилею,
В реке купался Иордан,
Христос родился ведь евреем,
И его сам Бог в реке Купал. @}->-- *GOOD* *yes*

Отзыв добавил(а): Луцко  Евгений
Дата: 2014-12-09 17:43:55

Отзыв к стихотворению: ВСЕМ СМЕРТНЫМ и Игорю Туманову

Перечитал.
В шестой наверное убогоГО, все же. Не?
Ок, стезя/меня ассонансная, а свою/пойму? Кривая - еще один вид.

Я геодезист-графоман, так что на Олимп только после меня взойдете )))

Отзыв добавил(а): Михаил  Марусин
Дата: 2014-12-09 16:02:42

Отзыв к стихотворению: ПАРОДИСТ-САДИСТ (Кучеруку А)

У Кучерука чудовищный, финал, гнев лишает его и таланта, и умения изъясняться по-русски.

У автора перебор с кавычками, опять же финал - поискали бы рифмы посвежее. Ну, с "парадистом", наверное, не лоханулись, специально допустили ошибку, тем более, судя по тем же кавычкам, набирали в "Ворде".

Отзыв добавил(а): Маньковский  Пётр
Дата: 2014-12-09 06:35:17

Отзыв к стихотворению: ПРОХОДИТ ВСЁ.

Что ж тут вспоминать о прошлом?
Что было, то уже прошло,
И хотя было много там хорошего,
Но всё куда то жизнью унесло. *yes*

Отзыв добавил(а): Коровичев  Сергей
Дата: 2014-12-09 02:47:35

Отзыв к стихотворению: ПРОХОДИТ ВСЁ.

"Чего напраслину конючить – " - некорректная фраза.

!. Чего напраслину пороть?
2. Чего попусту канючить?

Но обычно я не надоедаю своими подсказками, ибо нет смысла.

Отзыв добавил(а): Петрухин  Алексей
Дата: 2014-12-08 18:53:37

Отзыв к стихотворению: Я хочу...

Ну ты дятел :-)

Отзыв добавил(а): Михальцов  Павел
Дата: 2014-12-08 17:09:56

Отзыв к стихотворению: НА ЗАКАТЕ

:'(

Отзыв добавил(а): Кучерук  Александр
Дата: 2014-12-08 16:09:57

Отзыв к стихотворению: ВСЕМ СМЕРТНЫМ и Игорю Туманову

А за компанию! За которую жид повесился! :-)))

Отзыв добавил(а): Луцко  Евгений
Дата: 2014-12-08 14:46:32

Отзыв к стихотворению: ВСЕМ СМЕРТНЫМ и Игорю Туманову

Такие вещи должны быть технически безупречными, в противном случае они работают на адресата.

Шестая строка не в размер
Свою/пойму, стезя/меня рифмвми не являются
"Живите как на динаммте" - образ до конца не раскрыт и потому не понятен.
И насчет "привык" вряд ли - скорее вид делает и стремиться.

А Вам этот выпад зачем нужен, если не секрет?

1 ... 7 8 9 10 11 ... 13

Сopyright © 2008-2017 Все права защищены Ti-poet.ru
Права на все материалы, представленные здесь, принадлежат их авторам
Ваши вопросы и предложения можете направлять на admin@ti-poet.ru

Информация для рекламодателей

Пользователи Online: 10
Пополнение баллов
Сообщение Администрации
Письмо Администрации
Карта сайта
Рейтинг@Mail.ru