Вход для пользователей
      




Облако тэгов

стихи  cnb[b  стих  cnb[  stihi  стихи поэтов  cnb[b gj'njd  сайт поэтов  cfqn gj'njd  сайт молодых поэтов  стихи молодых поэтов  поэты современники  поэты  gj'ns  поэт  poet  поэты современности  сайт стихов  сайт поэзии  cfqn cnb[jd  сайты стихов  cfqns cnb[jd  ты поэт сайт  ns gj'n  ты поэт  ns gj'n  тыпоэт  nsgj'n  ты - поэт  ns - gj'n  я поэт  z gj'n  япоэт  zgj'n  я - поэт  z - gj'n  опубликовать стихи  jge,kbrjdfnm cnb[b  разместить стихи  стихи онлайн  стихи онлайн бесплатно  учимся писать стихи  стихать  новые стихи  неизвестные стихи  yjdst cnb[b  стихи про  cnb[b ghj  стихи про друзей  красивые стихи  стихи на день рождения  стихи с рождением  стихи с днем рождения  стихи ко дню рождения  стихи ко дню учителя  стихи учителю  поздравления в стихах . . .



Отзывы к стихам

Автор стихов: Богатырева Людмила



Всего отзывов получено: 4088


Список отзывов:  

Отзыв добавил(а): Аль  Фернис
Дата: 2014-12-22 21:28:38

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Серёга твоей терпимостью только убитые популяции и возникают.
Обама те доплачивать должен.))

Отзыв добавил(а): Аль  Фернис
Дата: 2014-12-22 21:23:36

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Капля, а сколько у тебя струн?
Я думаю, не больше, чем на дутаре, который спасли из тандыра..

Отзыв добавил(а): Ковтун  Василий
Дата: 2014-12-22 21:00:16

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Ведь как дороге той не виться,
Домой прийдешь, чтоб поклониться. Хороший стих, теплый с грустинкой. @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Давыдов  Алексей
Дата: 2014-12-22 20:20:47

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Понятно и созвучно с мыслями, которые нас порой посещают, например разглядывая старые фотографии. Спасибо за тепло зимой! @}->--

Отзыв добавил(а): Медикова  Катерина
Дата: 2014-12-22 19:13:33

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Спасибо за хорошее поизведение! )) :-)
@}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Коровичев  Сергей
Дата: 2014-12-22 17:17:35

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Так всё и понятно..! @}->--

Отзыв добавил(а): Коровичев  Сергей
Дата: 2014-12-22 16:08:44

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Спокойная грусть, не вызвала у меня эмоций.
По поводу "триптиха" - действительно, в словарях предложен ведьмин вариант, а я лично произносил это слово неправильно! Пример А. Кучерука весьма показателен! Стало быть, допустимы оба варианта!
Кто из присутствующих знает, что железо ржАвеет!?
Так что, надо быть терпимее к текстам друг друга.

Отзыв добавил(а): Кучерук  Александр
Дата: 2014-12-22 14:58:54

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Телефон для меня, как икона,
Телефонная книга - триптих
В. Высоцкий 07

Отзыв добавил(а): Казарновская  Кристина
Дата: 2014-12-22 14:58:47

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

От таких стихов становится тепло на душе! Спасибо, Людочка! @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): ЛЯПИС - ТРУБЕЦКОЙ  АЛЕКСАНДР
Дата: 2014-12-22 14:33:35

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Стих прекрасный, написан действительно плавно и очень ровненько *yes*

Отзыв добавил(а): Ветренная  ведьма
Дата: 2014-12-22 14:27:32

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

,, трИптих,,

Отзыв добавил(а): Sochin  Danil
Дата: 2014-12-22 14:25:12

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

@}->-- *GOOD* :-(

Отзыв добавил(а): Капелька  Елена
Дата: 2014-12-22 14:24:22

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Люда, это великолепно, затронула все струны души. @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Кучерук  Александр
Дата: 2014-12-22 14:21:47

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Очень понравилось своей напевностью! @}->--

Отзыв добавил(а): Щербатюк  Юлия
Дата: 2014-12-22 14:14:53

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Добрые и душевные строки, длинные, плавно перетекающие, как волны. Из одной в другую. Отличное стихотворение! @}->--

Отзыв добавил(а): Михаил  Марусин
Дата: 2014-12-22 14:14:37

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

Есть театр переживания и театр показа.
Есть красота и красивость.
Есть носители и разносчики.
Вижу подмену красоты красивостью, мягкий такой вампиризм, присущий бабушкам (почему избегаю общественного транспорта и очередей), декорации рефренов и троеточий, единственную поэтическую строку ("Всё висит и дрожит , и не может , не хочет пропасть"), угробленную бездарной рифмой и просто гору штампов.

Отзыв добавил(а): ВЕТКА  СИРЕНИ
Дата: 2014-12-22 14:11:15

Отзыв к стихотворению: В этом маленьком городе белые-белые дни

@}->-- ............

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-14 00:28:17

Отзыв к стихотворению: Больше не буду

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-11-11
Розділ: без розділу
Більше не буду

Чекати, повертати, окликати вже більше не буду.
Життя по місцях все розставить, як нам і не снилося.
Ім'я твоє назавжди приберу звідусіль.
Буду вважати - нічого і ні з ким не трапилося.

Пусто в листопадовій, звичної вже, негоді.
Не відгукується дзвінке колись луна.
Все засинає в промоклої душі і в природі,
І вкривається снігом до зими, немов хутром.

Ні, я вже не сумую, безглузда нудьга.
Ні, я назад не чекаю - звикаю до втрати.
Старий трамвай деренчить в колії віадука,
Геть несучи і мене, і тугу про квітень.
@}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-14 00:21:49

Отзыв к стихотворению: Александру Кучеруку в День рождения

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-11-13
Розділ: без розділу
Олександру Кучеруку в День народження


Листопадовий символ нинче- скорпіон!
Народжений в осінь - перемагати народжений!
Хоч від бажаючих судити відбою немає,
Але у верхньому рядку - лише один поет.
Сьогодні буде багато добрих слів,
Привітів, побажань і віршів;
І нехай не балує нас життя часом,
Ми всі захоплені її грою.
Ти не здаєшся, продовжуючи шлях;
Будь щасливий і фартовим теж будь!
Здоров'я та любові на багато років!
І хай буде з нами "Ти поет"!)))
@}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-14 00:18:38

Отзыв к стихотворению: Я научилась

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-11-16
Розділ: без розділу
Я навчилася

Я навчилася віддавати за зло - добром
І розуміти, що в житті рухає нами,
І дорожити отриманим теплом,
І відповідати - справами, не словами.

У моїй долі досить образ,
Але їх забути - ось вірне решенье;
Забуте не тисне, не болить,
Дає надії шанс на воскрешенье.

Давно залишених на майбутнє справ
Прийшли всі терміни, цим і займаємося!
Адже кожен отримує, що хотів,
Досягнемо - здивуємося, посміємося.

Життя по спіралі, за витком виток,
Все на краще на сонячній планеті.
І рано підводити ще підсумок,
Інтрига не розгадав в сюжеті!
@}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-14 00:12:33

Отзыв к стихотворению: Салют, несбывшийся мужчина

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-11-18
Розділ: без розділу
Салют, нездійснений чоловік

Салют, нездійснений чоловік,
Минулий багато років тому;
Моїй любові-туги причина ...
Ніхто ні в чому не винен.

Мої далекі надії,
Мої вірші, мої мрії,
Мої вінчальні одягу -
Дарував - не ти, зірвав - не ти ...

В осінньому небі пташині зграї
Окреслять знову прощальне коло.
Якими ми з тобою стали,
Мій дорогий колись друг!

Вже нечутливим сплю ночами,
Кроків не чекаю в глухий тиші
І не шукаю тебе очима,
І замовкла музика душі.

Але в цю осінь, як і колись,
Мене забирає пам'ять вдалину,
Де ми - як "ми", де всі надії ...
Там все закінчено ... а жаль!
@}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-14 00:07:18

Отзыв к стихотворению: Когда я хочу отдохнуть душой

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-11-21
Розділ: без розділу
Коли я хочу відпочити душею

Коли я хочу відпочити душею,
Коли життя присолити і немає шляхів,
Я збігаю у світ, де можу з тобою
Бути і п'ять хвилин, і десяток днів.

Розгорну сторіночку твоїх віршів -
І зникне все, що заважає жити.
Захоплює слово в світ яскравих снів,
І не рветься повісті світлої нитку.

Як вмієш ти підібрати слова,
Начебто просто все - а тепло навколо!
І любов знову між рядків жива,
І розімкнуть старої образи коло!

Дар поета - життя щасливий дар,
Оживаю я, стаю мудрей,
П'ю ковтками довгими рядків нектар,
Відроджується знову для прийдешніх днів.
@}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-13 23:56:14

Отзыв к стихотворению: Монолог Пятачка

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-12-02
Розділ: без розділу
Минулого П'ятачка

Домашнє завдання від Валерія Новоскольцева


Як добре бути свинячому, вибачте!
Наївним, щирим, з завзятим п'ятачком!
І радіти сонечку в зеніті,
І хвіст завжди тримати тугим гачком)))

Ми з Вінні дружимо, знаєте такого?
Він пісні складати весь день готовий!
Солідно міркує і толково,
І в голові його повно віршів!

На нашій з Пухом золотий планеті
У нас повно знайомих і друзів!
Ми навіть в гості ходимо (на світанку),
Ви не знайдете правильніше гостей!

Ми раді кожній нашій новій зустрічі,
Ні дня ми не живемо без пригоди!
Наш світ прекрасний, безтурботний, вічний!
Друзі, скажіть, ви того ж думки ??
@}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-13 23:45:00

Отзыв к стихотворению: Хроники Винни-Пуха и компании

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-12-03
Розділ: без розділу
Хроніки Вінні-Пуха і компанії

У співавторстві з Новоскольцева Валерієм, Тумановим Ігорем, Лобахіним Віталієм


(Вінні-Пух)
- Ех, П'ятачок! Вся Сила Духа
Пішла на пошуки жратви ...
Ніхто не любить Вінні-Пуха,
Хоча на площах Москви
Повно ведмедів і цигани,
Вони й танцюють і співають,
І з дівками в інтимній бані
На шерсть свою - горілку ллють.
А ми, за кожною качаном,
За мерзлої ягодою - з тобою
Йдемо, навприсядки і підстрибом,
Як в гості і на мордобій.
Давлячи в собі непотрібний ремствування,
Міняючи зітхання на слова,
Ми нарізаємо ці стежки ...
Скажи, - де Ослик наш Іа ?!

(П'ятачок)
- Ти, Пух, знову згущує фарби,
Прекрасне життя, як не крути!
Поспи, дочекайся весняної ласки!
А наш Іа? - Іа в дорозі ...

(Ослик Іа)
- Майже постійно сумний,
Майже постійно похмурий,
Як ніби мене не пустять
На свято літератур,
Але вірю: друзі одного разу
Подарують і кулька мені
І хвіст і горщик спраги, -
І буду я радий цілком!
Я стану тієї ж думки,
Що Пух, П'ятачок і ти,
Передчуття натхнення
В обіймах краси
Природи і всієї поезії
Друзів моїх однова ...
Не шукає іншої професії
Підросла осел Іа!

(Кролик)
- Друзі, ви прийшли? Тоді проходьте.
Так рано, адже сонце ще не в зеніті.
Я радий на сході гостям, так і знайте,
Ви тільки ступні об поріг витирайте.
Варення? Згущене молоко? А може бути меду?
Глечик зберігається з минулого року.
Гостей приймаю згідно всіх правил.
(Окуляри вказівним пальцем поправив)
Серветкою смішно п'ятачок зав'язався)))
Йдете? Шкода ... Я і сам збирався.
Все з полиць змели ненаситні звірі.
Ну що ви застрягли? Забули де двері?
Я так вам був радий! Приходьте частіше.
(Але краще б ви заблудилися в частіше).
А що я подумав, ніхто не дізнається,
Адже я достовірно вихований заєць.

(Вінні-пух)
- О, Кролик! Заходь ... не топчи наші сіни.
Не соромно тобі за брательнічка Сеню?
Ведмежа хвороба у нього, кажуть ...
І навіть покришки вже не горять.
А в нашій імперської компанії-зграї
Герої мультфільмів, пардон - не вмирають!
І газ є на кухні, і теплий "поштовх".
Морквина під закусь ... скажи, П'ятачок!

(П'ятачок)
- Я все підтверджую: морквина і газ
Завжди, за традицією, є про запас!

(Вінні-пух)
-А Те, що ми ходимо туди і сюди,
АТО в тому винне. А також - середа.


(Кролик)
- Морквина! Морквина! Скучили зуби
За соковитою і твердої морквині з клумби.
На полицях варення, під полицею гора
Від меду і цукру злиплися нора.

(П'ятачок)
-мабуть, Середа нам цілком вдалася!
Яка тусовка у нас створилася!
Спасибі! Ми всі посміхнулися не раз,
Читаючи склався в чаті розповідь)))
@}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-13 23:34:54

Отзыв к стихотворению: Виктории Михайловой, в День рождения

Автор: Богатирьова Людмила
Дата публікації: 2014-12-08
Розділ: святкові вірші
Вікторії Михайловій, в День народження

Яка різниця, який за рахунком раз
Вас запрошує сніговик до прогулянки,
Знову грудня прикрасив провулки
В діаманти, перли - це все для Вас!

І, слідуючи вишуканості Вашій,
Заметіль влаштує неодмінно бал,
І відобразить озерами дзеркал,
Що жінка з роками - тільки краше!

І будуть гості, тости і квіти,
І музика закрутить в танці плавному
І промовчать вірші про найголовніше:
Ще не всі здійснилися мрії.

А це значить, життя ще не раз
Побалує, порадує, подарує;
Недосконалості дрібні виправить!
Віват Вікторія! І - З Днем народження Вас!
@}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Чубиков  Александр
Дата: 2014-12-13 23:29:34

Отзыв к стихотворению: Я люблю вас без всякой причины

Автор: Богатирьова Людмила

Назва вірша: Я люблю вас без усякої причини

Медіа-файл отсуствует
Текст вірша:

Я люблю Вас без всякої причини:
Тому, що Ви є в цьому світі;
Я повалена в почуття безодні
І ширяю в невагомому ефірі.

І без приводів і обставин,
Без прив'язки до сезонів і датах,
Без образи і без зобов'язань,
Між сходом йдучи і заходом,

Я - люблю Вас. І час неспішно
Відміряє залишок бажань
І підводить риску неминуче,
Множачи тяжкість отриманих знань ...

І зі мною назавжди залишається
Образ незбагненною вершини.
Ангел мій сумно мені посміхнеться.
Я люблю Вас. Без всякої причини ...
@}->-- @}->-- @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Nobari  Olga
Дата: 2014-12-09 10:22:39

Отзыв к стихотворению: Виктории Михайловой, в День рождения

Бесподобно)Виват ...Людмила
В ДЕНЬ РОЖДЕНИЯ
:-* @}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Медикова  Катерина
Дата: 2014-12-08 20:27:29

Отзыв к стихотворению: Виктории Михайловой, в День рождения

Присоединяюсь!!! Счастья!!!
@}->-- @}->-- @}->--

Отзыв добавил(а): Волковинская  Есения
Дата: 2014-12-08 17:40:27

Отзыв к стихотворению: Виктории Михайловой, в День рождения

Прекрасное поздравление! Присоединяюсь ... @}->--

Отзыв добавил(а): Кучерук  Александр
Дата: 2014-12-08 14:27:12

Отзыв к стихотворению: Виктории Михайловой, в День рождения

Присоединяюсь! @}->--

1 ... 37 38 39 40 41 ... 137

Сopyright © 2008-2017 Все права защищены Ti-poet.ru
Права на все материалы, представленные здесь, принадлежат их авторам
Ваши вопросы и предложения можете направлять на admin@ti-poet.ru

Информация для рекламодателей

Пользователи Online: 8
Пополнение баллов
Сообщение Администрации
Письмо Администрации
Карта сайта